Wat is Click & Collect en hoe werkt het?

Exclusief voor Friends:
Ben je een keer thuis niet bereikbaar en wil je jouw bestelling veel liever in jouw Esprit store ophalen? Dat is mogelijk met onze service Click & Collect, want hiermee bieden wij jou het alternatief voor de gebruikelijke levering bij jou thuis.

Kies je favoriete stijlen uit in de online shop en ga zoals altijd naar de kassa. Vanaf hier zijn er nu twee varianten:

A Je meldt jezelf aan als Esprit Friend – Nadat je zelf als Friend bent ingelogd, klik je in de tweede bestelstap rechtsboven onder “AFLEVERADRES” op “Store kiezen” (1).

B Je meldt jezelf aan via “Ik ben een nieuwe klant” als nieuw lid van Friends – Nadat je dat gedaan hebt, kun je in de tweede bestelstap onder “AFLEVERADRES” (1) drie leveringsopties selecteren en kies je daar de optie “Aan een Esprit store verzenden” (2).

lieferung_line_33-1_33-2_nl.jpg

 

Nu kun je in de storefinder jouw postcode (3) en woonplaats (4) invoeren om de dichtstbijzijnde Esprit store te vinden, die de service Click & Collect aanbiedt.

 

lieferung_line-33-3.jpg

Er wordt net als bij andere bestellingen via de in de online shop gekozen betaalwijze betaald.

De levering in de store gaat net zo snel als bij jou thuis en duurt normaal gesproken 2 tot 5 werkdagen. De verzendkosten bedragen EUR 0,99 – net als bij een normale bestelling in de online shop.
Je ontvangt van ons een e-mail, zodra jouw levering in de store van jouw keuze klaarligt om te worden opgehaald. Vanaf dan heb je binnen de normale openingstijden 10 dagen de tijd om jouw pakket op te halen.

In de Esprit store kun je jouw bestelde favoriete stijl direct passen, evt. ook in andere maten, je persoonlijk door onze medewerkers laten adviseren en heel eenvoudig iets terugsturen.

 

Heeft dit antwoord je geholpen?

(130) (42)

Hebben wij jouw vraag kunnen beantwoorden?